خودروسازی داخلی

۳۰۵ شغل پایدار در حوزه حمل و نقل خراسان جنوبی ایجاد شد

به گزارش پایگاه خبری خودروپلاس،جعفر شهامت افزود: ایجاد این میزان اشتغال با صدور مجوز فعالیت برای پنج شرکت، یک شعبه حمل و نقل مسافربری و یک شرکت حمل و نقل بین المللی انجام شد.
وی ادامه داد: تقویت بیشتر در مدیریت سرعت در راستای ایمنی راه و حمل و نقل جاده ای از اولویت های این اداره کل استان در سال جاری است.
وی اظهار داشت: تمرکز بر امکانات و تسهیلات در طول راهها به دلیل طولانی بودن راه های کویری استان ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
شهامت گفت: پارسال در راستای افزایش ایمنی راه ها و حمل و نقل جاده ای با تقویت مدیریت سرعت در محورهای مواصلاتی استان ( ۱۶ هزار و ۹۸۵ کیلومتر) ۶۸ دوربین کنترل سرعت ثابت نصب و فعال شد.
وی با بیان اینکه از این تعداد ۳۴ دوربین، ثبت تخلف سرعت نقطه ای و میانگین را انجام می دهد، عنوان کرد: افزایش ایمنی حمل و نقل و راه و بهبود کیفیت خدمات راهداری و حمل و نقل به صورت یکپارچه در پهنه استان از اولویت های اصلی این اداره در سال جاری است.
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای خراسان جنوبی یادآور شد: تقویت مشتری مداری و بهبود کیفیت خدمات بخش خصوصی مرتبط شامل حمل و نقل کالا و مسافر، مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی و تیر پارکها امسال با تعامل سایر سازمان های مسئول در دست اقدام است.
شهامت ادامه داد: تقویت طرح های بخش ایمنی حمل و نقل و استفاده گسترده از روکش های حفاظتی مانند آسفالت سطحی و میکروسرفیسینگ و تقویت مرکز مدیریت راه های استان از جمله اهم این اقدامات است.
وی به برخی اقدامات انجام شده در سال گذشته اشاره کرد و گفت: آشکارسازی ۲۷ نقطه پر تصادف و ۴۹ مقطع دارای تصادف در راههای استان، نصب ۲۳ کیلومتر انواع حفاظ ایمنی شامل گاردریل، هندریل و بلوک مفصلی و اجرای حدود ۵۱۹ کیلومتر روکش آسفالت گرم، سرد و حفاظتی از جمله این اقدامات است.
وی از صدور موافقت نامه اصولی ۱۰ مجتمع خدماتی و رفاهی در استان خبر داد و افزود: همچنین پارسال ۲۰ باب ایمن سازی فیزیکی مدارس حاشیه راه های استان، بهسازی ۶ باب راهدارخانه، احداث ۲ پل هوایی عابر پیاده و اجرای روشنایی سه کیلومتر راه های موجود در مراکز جمعیتی و چهار تقاطع مهم استان انجام شد.
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای خراسان جنوبی به نقش کلیدی حمل و نقل عمومی کالا و مسافر در استان اشاره کرد و گفت: اکنون ۴۰ شرکت مسافربری، ۶۳ شرکت کالا و ۱۶ نمایندگی و شرکت حمل و نقل بین المللی در استان فعال است.
شهامت اظهار داشت: همچنین اکنون ۱۰ هزار و ۲۶۶ نفر راننده ناوگان باری و مسافربری با پنج هزار و ۱۳۰ دستگاه انواع کامیون، سواری کرایه، مینی بوس و اتوبوس در استان فعال هستند.
خراسان جنوبی ششمین استان کشور از لحاظ طول راه هاست و پس از استان های خوزستان و خراسان رضوی در جایگاه ششم از نظر طول راه ها قرار دارد. طول راه های استان ۱۷ هزار و ۸۲ کیلومتر است که از این میزان، ۴۷۲ کیلومتر راه اصلی چهارخطه، یکهزار و ۶۲ کیلومتر راه اصلی، ۲ هزار و ۹۸۲ کیلومتر فرعی و یکهزار و ۱۹۳ کیلومتر راه فرعی دسترسی است.

منبع:ایرنا

عباس مغاری

من عباس مغاری هستم، خبرنگار حوزه خودرو و سردبیر پایگاه خبری خودروپلاس

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا